Minun Satakuntani

Ei kommentteja
Osallistuin Satakunnan Kansan järjestämään Minun Satakuntani -valokuvakilpaan tällä kuvalla. Kuva on otettu jo jokin aika sitten.Se kuvaa minusta kaikkea sitä miten minä koen Satakunnan. Kovin kesäisen aurinkoisena en satakuntalaisia näe ; ) Tuollainen himpun verran raskas mutta valoa kajastava taivas sopii porukkaan. Pienet talot metsän kainalossa turvassa valtavan taivaan alla ja elinkeinon antavan maan vieressä. Ja onhan kuvassa Satakunnan väritkin pääosassa; sininen ja keltainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s