Retki Lahteen

Ei kommentteja
Tänään kävin vanhassa opiskelukaupungissani, Lahdessa. Muotoiluinstituutissa ja julistebiennaalissa. Biennaali tuntui kovin samanlaiselta kuin kaksikymmentä vuotta sitten. Ei juurikaan mitää uutta ja mieleenpainuvaa.  Puolalaiset tekevät perininteisellä varmalla tyylillään ja japanilaiset omallaan, vähäeleisellä minimalismilla.
Vanha koulu oli muuttunut kovasti taas viime näkemältä. Olin viimeksi viitisentoista vuotta sitten siellä, opiskelemassa multimedíaa.Valaiseva oli Ojapellon Karin selvitys opetuksen nykytilasta ja hienoa kuulla että suunnittelun kivijalat ovat pysyneet samoina kuin kolmekymmentä vuotta sitten eli hyvä sommittelutaito, varma typografian tuntemus, tyylitaju ja kädentaito.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s