Takki tyhjeni…

Ei kommentteja

…ja pöly laskeutui. Hetkeksi. Sain kirjallisen lopputyöni valmiiksi ja arvosanaksi vitosen! Hurraa! Tämän ja kaiken muun syksyn kiireen jälkeen oli kyllä semmonen olo ettei päässä ole mitään, ei yhtään mitään. Pieni paniikin poikanenkin ehti jo tulla, että mitäs minä siihen kevään lopputyönäyttelyyni teen… Mutta nou hätä, on alkanut putkahtelemaan kaikenlaisia ideanpoikasia ja suunnitelmia.

Kirjallisen viimeinen tekstikappale:

Kirjaimet ovat kuin kudelman silmukoita joita luon automaattisesti. Jossain kohtaa huomaan että kirjainsilmukoista alkaa muodostua jonkinlainen lopputulos, villasukka tai villapaita. Ei aina tiedä. Alussa aika harmaita tuotoksia, myöhemmin saisi tulla kuvioita ja väriraitoja .

Kirjallisen opinnäytetyöni nimiösivu.
Kirjallisen opinnäytetyöni nimiösivu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s