Räkätin pesä

Ei kommentteja

Ei käyty viikkoon möksällä ja sinä aikana oli räkätti tehnyt pesänsä verannan tuolille. Hienosti tehty pesä, heinää, savea ja painoikin aika lailla noin kevyen näköiseksi. Kauniita munia, kuin koruja. Sekaannuimme luonnon kiertokulkuun ja nostimme pesän pois. Lokit tai varikset hoitelivat munat…

Not been at cottage (allotment garden) at week and during that time was a bird made ​​its nest in the porch chair. Well done nest, grass, clay and weighed quite a lot. Beautiful eggs, like jewelry. Were involved in the natural cycle and carry it out. Seagulls or crows took care of the eggs …

Raäkätin pesä1 Raäkätin pesä2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s