Jalka poikki!

One comment

Kevään ensimmäiselle savityölle kävi kehnosti. Aloitin eka kerralla opistolla sarjaa tytöistä ja innostuin tekemisestä niin paljon että raahasin alkutekeleeni kotiin jatkoa varten. Huonostihan siinä kävi: kinttu poikki tytöltä.

Kuulun Facebookissa Keramiikka-ryhmään. Laitoin kuvan ja kyselyn mitä voisin tehdä asialle. Ystävällisiltä ryhmäläisiltä tuli hyviä neuvoja.  Nyt aion tehdä sotkun etikasta ja savesta (käytän samaa savea jolla tyttökin on tehty).  Yritin korjata aiemmin savivesilillulla, mutta eihän se pitänyt. Tämä savietikkasotku kuivuu nopeammin. On myös olemassa myös  Tulenkestävä liima max. 1250°C jolla voi korjailla ennen polttoa. Liimaa myy ainakin Kerasil.

Aion jatkaa tätä tyttöprojektiani. Tarkoitus on tehdä suht pieniä, tämä invalidikin on noin 25 cm korkea.

edf
Jalka poikki! Etikkasavililli toimii. Sain korjattua jalan.

1 comments on “Jalka poikki!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s